Lite dålig uppdatering kanske..

Hola!


Nu har det varit lite seg uppdatering kanske.. Men i lördags så var jag på Bounce! :D dom är så sjukt jävla bra!!
Men gud vad sorgligt :(

Jag är hemma från träningen nu. Det gick ganska bra faktiskt :D Och vi hade ju vvf och då var temat superhjältar! jag var ju vacker. Imorgon är det valborg. Vad tänker alla hitta på? Jag är med kompisar.. Sen planerar jag nog att våldgästa någon.. mihihi.

Lite bilder från Lördagen..





Middag på Vapiano där vi träffade Kenza :) Hon är ju så sjukt söt i verkligheten :O på bild också.. ;)









haha




mjau

godnatt till folket!


Bounce idag!

tjuuuue!


Sitter hemma hos Johanna
!

Jag gick upp tidigt imorse! :O Men jag åt frukost och åkte till Johanna. För en halvtimme sen mådde jag jätteilla D: Jag blev bilsjuk av att sitta på bussen.. Sånt händer mg ibland. Men jag var fett snabb på att ta mig hit. jag äger.
Men nu har jag duschat och klätt på mig. Jag har fått låna ett par jeans av Johanna. Dom sitter jättebra :D
Men jag måste platta håret och sminka mig.. Sen åker vi till stan med johannis mami och äter. Vi möter typ Jenny vid globen. Sen blir det BOUNCE! :D

mjau.

Men nu erbjuder Johanna mig Ben & Jerry's så jag ska väl gå nu. ( Johanna, excited stavas med C -.-) hihi

Puss!

johanna är fuuuul!

men ***** <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<33<3<33<3<3<33 awww...... ^^


NU sitter jag hemma hos Johanna Boman. Eller jag ligger på hennes golv. Jag följde med henne hem efter skolan.. :P Vi gick och köpte kiwi, jordgubbar och chips! När vi kom hem så åt vi pasta med avokado och tomat. Sen chips och efter det gino! gottigt.. Och Johanna har bajsat på bordet -.- Sen tycker hon att jag ska äta hennes strumpor. fula unge :D :D :D :D :D :D
ni kanske får bilder sen... Men nu ska johanna till sofia och jag ska typ hem >.<

Tandläkaren

Hemma från tandläkaren.
Jag har mått helt okej idag. Efter iprenen så blev det bättre.. Och little J' kom hit också. Hon hade fått ledigt hela dagen för att hon skulle följa med sin mamma som skulle opereras. Hon kom till mig efter det ^^
Men klockan 3 åkte jag, Jenny och mamma till tandläkaren. inga hål!

Men vi köpte thaimat och åt. Nu ska jag nog duscha.. puss



Sjukis

mjaoo

jag tycker om det ordet. Det liksom är skönt att säga. mjau,mjaoo.

Menmen. Nu är jag hemmma. Jag är förkyld.. Det är bättre men inte bra. Jag pratade ju med Johanna igår. Hon övertalade mig att stanna hemma idag så jag blir frisk tills på lördag då det är Bounce! Men min mor tyckte att jag skulle vara hemma så jag blir frisk. Nöjd nu? Men ja ska plugga lite här hemma då..

Lite senare idag ska jag till tandläkaren D: Vi har redan bokast tid.. så nu får jag det gjort.



puss!

MIN RÖST ÄR FUCKED UP!

jag dricker äppeljuice ♥

skit.

Hallo.. <3

Det var inte roligt. Jag vaknade klockan halv 5 imorse av att små fåglar satt precis utanför mitt fönster (typ) och kvittrade. Efter ett tag somnade jag om. Lite senare var den en lite kattunge som skrek. Nimbus.. Såklart. Han piper hela tiden.. ^^ Men jag gick upp.

Jag fick skjuts till skolan av Sarah :P Hon och Evelina cyklade till skolan. Vi hade svenska, musik, SO. Det kändes som att jag skulle spy ett tag.. men det hände inte som tur var. På SO:n redovisade jag, Astrid och Adam vårat lilla Nigeria/olja-arbete. Dante blev väääldigt stolta över oss. hihi :D Men vi fick tydligen med alla punkter i våran powerpoint. *stolt*

Men jag åkte hem sen. Drack lite vatten till lunch. Hade ingen aptit alls. Fast jag inte hade ätit frukost. Jag tog bussen hem. När jag satt i busskuren så körde bussen förbi och jag märkte inget. Jag ställde mig upp precis när den körde förbi.. Men den stannade lite längre bort så jag kunde gå på. woho! en snäll buss schaufför. Men jag pallade verkligen inte att missa bussen. Ville bara hem och gå och lägga mig och dö lite.

nu sitter jag här. Jag hade ont i huvudet och halsen. mådde illa. En ipren och det blev lite bättre.- i ryggen och nacken också. JAG VILL ATT DET SKA FÖRSVINNA!

 
cola <3

från johannapannaspankipankiplutt

Nästan första glassen

Hallo <3

Orkar inte skriva mycket om dagen.

Vi gick och köpte glass.. :D vårens första glass (i sverige)
Och Sandra betalade min.. 18 kr, nu glömmer jag inte bort det! Jag prövade den nya magnum gold. Först såg den bara gul ut, men sen så glittrade den faktiskt. Då var det guld! Den smakade inte salt. Lite synd för det är gott med salt på glass.. :P Men det var choklad och kola. Den var ganska god ;)






Jag fick inte upp glasspappret.. Och Sandra var långsam med självutlösaren så hon kom inte med på andra bilden -..- hihi




Nu har jag tränat. Det känns som om jag har tappat allt. I slutet landade jag på huvet på trampolinen. - AAAJ! Nu gör det ont från huvudet och ner i ryggen. Det gör ont när jag andas. Men det är okej, det kunde varit värre. Men jag har en tendens att landa på huvudet -.- Men jag får väl se hur det blir imorrn.. Ska nog ta en ipren innan jag går och lägger mig.

Snart är det Desperate! :D

Pussar <3

GAAAH!

mjau

Nu sitter Jenny och tittar på SATC på franska. Det ser sjukt fult ut eftersom det inte är deras riktiga röster. Hon tyckte att jag kunde titta med henne, men vi får se. Jag måste kanske träna lite på franskan..

Innan försökte jag måla naglarna. Först tog jag bort det gamla och sen så skulle jag välja ett nytt. Jag tänkte ta någon färg som jag inte hade tagit förut. - Lila. Lila är min intetyckaomfärg. Jag använder det nästan aldrig för jag passar inte i det tycker jag. Jag målade naglarna och sen så skulle jag ta bort lite hår som hängde för ansiktet. Då kom det ju såklart nagellack i håret -.-

Då var den nageln förstörd och mitt hår var lila ( bara lite ) Jag målade om nageln och sen skulle jag ta en tops för att ta bort nagellacket som var utanför. Så råkade jag såklart stöta till en nagel så var 2 till förstörda. Jag skulle börja ta bort det då jag kladdade ut en till nagel. Men då gav jag upp, så jag tog bort allting. Jag försökte få bort allt men det bara fastnade. Nu är mina nagelband lila. Det är inte fint.

- JAG SKA ALDRIG MER ANVÄNDA LILA NAGELLACK! -.-  
 
okej, nu skrev jag en massa om lite nagellack. Fråga mig inte varför.

Sen försökte jag fixa ögonbrynen, men jag hittade inte min pinsett. Allt gick ju så bra kände jag. Men jag lånade mammas och blev ganska nöjd ;)
Jag tänker sova snart. Känner mig irriterad och vill inte ta ut det på någon i min familj.. :P



Here comes the sun

hallo!

Det har varit fint väder idag! :D Nu känns det faktiskt som att det är vår.. Fast jag behöver köpa en tunnare jacka :) På matten fick vi sitta ute i det finfiiina vädret. Dom första 20 minutrarna gick till att ta en massa bilder. Egentligen skulle jag gå och vässa min penna, och då så tog Lovisa min kamera, så då gjorde vi annat ^^

Och våran kääära lärare Dante tante biitch har kommit tillbaka efter att ha varit pappa ledig  i en vecka. Hans barn ska heta Frank. Jag tänker på dom 3 vännerna och Jerry.. My favourite!
Jada Elin.. Han tyckte väl inte om vårat namn.. Xp

Nu fumlar jag. Jag har pratat om en massa konstiga saker rakt ut idag. Utan poäng. Jag bara pratar. Men nåt fel är det på mig ^^


Bysigt!













































Det är vilken inställning man har som avgör.

Hemma från träningen nu <3

Jag är trött. Jag försökte göra så gott jag kunde. Vi hade fristående i början och sen blev det lite redskap :) Fast i slutet så fick jag ont i huvudet. Ni sitter jag med liniment i nacken. Huvudvärken börjar gå över, men det bränns lite.

Jag vill så gärna...

Festis

Hallå alla människor :)

Nu har jag kommit hem från Amanda. Vi gick upp vid 11, och Adam typ kittlade mig i örat med en pappersbit(?) Vi var seega, men tillsist gick vi upp och åt frukost. mjau.

Men nu får ni lite bilder :D

 hehe...









BABYFIIIIISK! :D


















AMNÄÄÄNDIEE

Hallo people!

Nu sitter jag här hemma hos Amanda med Adam och Elin! :D

Vi har gjort kuliga saker..
Först mötte dom mig vid ica, och sen gick vi hem till Amanda. Vi har suttit och ätit glass ur paketet, pratat massa, och gjort en massa konstiga saker.. ;) Nu ligger Amanda på golvet.. Jag fick hoppa på henne lite så att hon inte skulle somna.. Elin och Adam sitter i soffan.
mjahahhahahahahha 

bilder får ni imorgon. Vi har även en massa fula filmer.. mjahahah.
Men nu vill jag vara lite social, puss <3

Alice in wonderland

Tjoo ;)

Nu har jag kommit hem från bion. Jag, Jenny och Johanna tog tåget till stan. Johanna skulle på sin dans :) Direkt när vi kom fram så var vi hungriga, så lunchen blev på burken.. -fult namn XP
Jag ville shoppa, men vi hade inte så mycket tid så vi gick typ direkt till sergel.

Bion var bra :D Tim Burton, Johnny depp och Danny elfman..

Vi ville ju shoppa, men alla affärer stängde så vi åkte hem.
Ikväll ska jag till Amanda med Elin och Adam ;) mjaoo






























Vi testade Lady Gagas läppstift..



puss

Johanna, Ost, Skinka!

Godmorgon!

Nu har jag och Johanna vaknat! Eller vi vaknade vid 10.00 och har ätit frukost ;) Nu sitter Johanna och gosar med katterna.. Katterna har många namn.. Nästan varje person som kommer hit döper någon av dom till ett nytt namn. Just nu är namnen - Nimbus, Sims, Otis, Lars-Johan, Johanna, Ost, Skinka, Linus och Agnes? hihi ^^
Dom är 3 stycken.

Men igår så åkte jag och Johanna till Anders och åt pizza där ;) Sen fick vi skjuts av Lena hem till mig och då tittade vi på någon skräckfilm.. Den var lite annorlunda.. Xp Sen efter det så ville jag se någon glad film, eller jag brukar vilja se någon film efter en skräckfilm. det blev Mamma mia. Jag tänkte att vi kunde se lite i början men vi såg hela ;) Vi sjöng lite fult åt låtarna (på svenska) och tryckte på någon A-B repeat-knapp .. haha..

Men nu så ska jag fixa mig för att åka in till stan med sis'


Pussar

Bio -Check!

Freeedag! :D



- Med sovmorgon ;) Fast jag försov mig iallafall.. Men det var skönt att få sova ut lite..
Efter skolan idag så åkte jag in till stan med Jenny för att hämta ut biljetterna till bion som vi beställde igår. Det blir "Alice in wonderland" i 3D. Nu blir det av! :) Nu är jag hemma. Ska vara med Johanna ikväll <3




dresscode




Gick faktiskt med lockigt hår till skolan idag D:  Men det regnade ju..




Höjden av lathet

Hallooo :D

Just nu sitter jag framför datan och äter min andra middag. -Lasagne! Som ni kanske märker så äälskar jag mat.. Typ äter hela tiden, men jag blir så jävla hungrig av att träna!

Jag känner mig otränad. Efter 2 veckors ingen träning alls... :/ Men men. Det gick helt okej. Jag tränade på skruvar som jag har glömt bort, och piköppning. Jag var trött. Jag är trött hela tiden (nästan) Men jag hade ändå kraft kvar i kroppen som tur va :)

Jag är lite seg.. Kanske ska sova snart, sömnberoende människa som jag är. Men vi har sovmorgon imorgon eftersom vi skippar NOn av någon anledning :D mihi ^^ Nu börjar vi 09.35 med språk istället! HAPPI!

SÅ! nu har jag bloggat.. Min statistik stiger faktiskt.. Haha.. Vilka är det som orkar läsa min blogg liksom? :P

mjauuhahaha



typ ett år sen? Lite mindre fin pose sådär.. haha jag ser jättekort ut.. Fast jag är kort.. :P

oopsie

Kanske lite dålig uppdatering.. Men jag har ju ett liv också.. :P


Vanlig dag idag, sovmorgon. Vi hade NO-prov idag så vi fick sluta tidigare! :D wiii. Känner mig otroligt trött -.- Och jag har ont i huvudet 24/7. Men det är fan vår ute! så jävla skönt! Love it.

Men jag ska äta och sen träna idag <3

Happiness

- Lyssna på låten och titta på bilderna






























































































































Jag längtar till sommaren







Lillpipis

Tjocka små katter.
Dom har blivit skitstora! :O Tänk hur mycket dom växer på bara 11 dagar.. Men dom är så söta ^^
Nu har dom lärt sig gå.. Fast det är lite ostabilt så dom ramlar omkull lite då och då :)
hihi
Men dom är så sjukt små ändå! Nu vet vi säkert att det är 3 killar iallafall ;)






HOME AGAIN

Japp, nu är man hemma igen efter ett skönt påsklov i Spanien :)

Just nu sitter jag och laddar upp bilderna på ansiktsboken.. Det tar låång tid. Fast jag lägger inte upp alla bilder, då skulle det ta evigheter men det gör det iallafall för min dator är seegoleego. -.-
Men jag sitter och lyssnar på musik och stalkar folks bloggar :)

Idag gick jag faktiskt till skolan helt ofixad.. - Sofia au natural..
Inte vacker syn, men eftersom man blev liite brunare och fick liite fräknar och liite blondare hår i spanien så var det mer okej.. Men imorgon blir det ändring på det ;)
Ska fråga snällt till min otroligt söta rara underbara syster om hon kan klippa mig.. Mitt hår är sliiiiiitet! Och jag skulle nog vilja klippa luggen och klippa upp det lite, nu när det börjar blir vår så blir inte mitt hår liika lockigt.

Btw så fyller jag år om 1 månad imorgon! Gissa vad jag önskar mig mest... systemkamera... ^^









pussar

RSS 2.0