Nu kanske ni slutar mobba mig? (:


mihihihiihihihiih



så. ;)


Btw så kommer uppdatering sen.. När jag hinner :* Vi har varit myckte busiga... <3 

Min dator har typ virus

Det går typ inte att blogga -.-

Onsdag

- Jag kom inte på en bättre rubrik.

Lunchen åt vi på Donken. Jag, Johanna, Hugo och Alice :) Det blev någon fisk i skolan.. Är det bara jag som tycker att vi får fisk hela tiden? Förresten har Qben öppnat! Var där en kort stund.. Det ser mycket modernare ut.. Men det var fint iaf ;)

Vi skulle ha med oss fika till bilden, men nästan ingen hade med sig.. Jag, Alice, Vincent och Oscar gick och köpte läsk. När vi kom tillbaka så skulle vi inte ha någon lektion så vi gick ut och satte oss på gräset med människorna i klassen och hade lite picknink innan bussen kom :) TREVL. Stina satt och åt svampbobkex. Jag tycker att du borde ha en egen TVshow :D

Nu ska jag äta piggelin och titta på det efterlängtade DHWavsnittet som jag missade igår :) Pussen!




Min statistik stiger :D lite..

Hejj


Nu är jag trött och tänkter sova. Jag höll på att missa tåget till träningen.. Jag bestämde mig i sista sekund att jag ville köpa tuggumin (STORT BEHOV) Så jag sprang in på ica. Då var det förstås kö. Men jag sprang till tåget och hann precis :) Med mina tuggumin. Jag tror att jag skulle dö utan tuggumin. Jag är beroende.

Det känns ganska bra. Trampetten gick bra. Jag börjar få tillbaka min skruvteknik. Men det är bara tänka på det allra sista finslipet så blir det bra (:
Tumblingen gick helt okej, Jag försökte så gott jag kunde. På torsdag ska det gå BRA. Jag tycker ändå att min prestation var ganska bra.. Eftersom jag var väääldigt trött. Jag har lärt mig att det faktiskt går att träna om man är trött. Det är själva inställningen som det hänger på.. (mest)


kvällsfika.. Jag blev hungrig :P 







Godnatt!

Sorg :´(

Det känns tråkigt att jag går här i jeans, halsduk och jacka.. För 4 dagar sen gick jag i bikini..

Vi började klockan 09.10 Jag "missade" mitt tåg.. Eller jag orkade inte ta det så jag tog ett senare och kom lite sent.. Men Per verkade inte bry sig precis (:
Efter skolan så åkte jag och Elin till centrum för att köpa våra byxor :D Efter det gick vi till Espressohouse och köpte muffins och chokladfrapino :) Alice och Amanda kom. Vi fikade :D och sen kom Niklas och 2 till.
Mjau.

Nu är jag hemma! ska fixa middag och sen åka till träningen ;) puss!



mihi

Vårkonsert -Check

Jag hann med tåget :D  wihii

Jag trodde att vi skulle vara ombytta direkt, så jag hade klänning och alla andra var normala.. Förutmom Sandra -..- :D Vi repeterade i "Fillan" (så jävla fult -.- )

Efter det skulle vi gå och äta. Alla ville gå till Da Donk fast inten visste vart det låg.. Men det finns ju överallt satt det kan ju inte vara så svårt. Vi hittade det också :D Jag, Adam, Elin, Stina, Amanda, Lovisa och Sandra åt där :D Jag tog En CBO-meny och blev prooppmätt. miihihi :D Vi är tjocka ;)

Vi begav oss tillbaka till Kyrkan och lite senare började konserten. Jag kunde inte texten på första och någon mer låt, men det går ju alltid att mima..? hehe.
Det var typ ingen publik men aja.
Sen skulle jag och Elin sjunga våran lilla låt :D Först fick jag knappt upp micken men sen stod vi där ett tag och väntade. Det var våran tur och jag var faktiskt inte så nervös. Vi skulle ju sjunga så jävla högt så jag kom inte upp på tonerna men det gick ju absolut inte att sänka den. På andra versen så råkade vi sjunga lite fel.. HAHHAHAHHAHHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAH! FAIL! Den låten är ju inte ens svår.. Vi började skratta och Gisela blev irriterad och sa lite diskret att vi skulle skärpa oss.. Det gick ju bra.. heh.. Nu verkar ju alla ha det där på film, så vi kommer att bli mobbade i resten av våra liv. Säkert få IG i musik och bli avstängda ;) Men låten behövde ju inte vara jätteseriös.. Vi sjöng ju skånska, eller försökte ;) Folket fick väl att gott skratt antar jag :P

Nu är jag hemma! fick blommor av familjen och små söta kommentarer av våran fiiina sång. *host*
Vi är bäst ändå :)



 outfit :P


Jag är jättetrött. Godnatt ... <3 :D

Sollentuna c

Heej!

Nu får jag skynda mig lite.. Jag ska inte behöva sspringa till tåget den här gången.

Vi hade bara 3 lektioner idag :D Efter det så åkte jag och Elinpelinpoo till Sollentuna centrum :) Vi köpte glass, jag köpte nylonstrumpbyxor till konserten, och gottit munkar :D
Vi hittade ascoola byxor på Cubus. Lite trash och pösigt men jag gillar dom <3









nu ska jag skynda mig! puss

Morgoninlägg

Godmorgon Folket!

Jag försov mig inte idag så därför hinner jag blogga nu :) Idag har vi bara 3 lektioner! Sen slutar vi och får äta lunch hemma. Jag tänkte åka till centrum efter och köpa kläder (om jag hittar) Och tights. - Och tuggumin. Mina är slut D: Har tagit från andra förra veckan.. ;P

Men nu ska jag väl börja röra på mig så att jag hinner till bussen.
Förresten så är Sofia och Evelina i Turkiet nu som utbytesstudenter! Hoppas att dom gör som jag säger och tar en massa massa foton.. Och köper en souvernir till mig ^^ Fast det kanske jag inte sa.. Men.. Ha så kul!





pusshej

TAGGA!

Hemma från träningen. Det känns ganska bra. Lite mer träning, finslip och fokus så går det ;)

Jag har precis ätit lasange :D Nu ska jag duscha och så.. Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig på vårkonserten :/ Antingen så tar jag min midjekjol (men den är svart.. Man fick typ inte ha det) Jag kan ta en klänning, fast jag tycker inte om den.. Eller så köper jag något helt enkelt. Men jag är inte så mycket för klänningar så det känns lite onödigt. jag får se.

Fick en lite spydig kommentar från Foppaforss.


Svar: DU är en tönt som inte har någon design alls! :PpPpPpPpPp :D Men jo , jag vet. Jag har tänkt på det. Jag har haft den här designen allt fö länge. - Snön med, fast jag tycker om den ;)
Men designen och allt ska fixas när jag har lite bilder och ork <3 (:

Godnatt folket :*



töööntar. Det var soligt ute >.< <3

 

Söndagsångest

Sov länge idag. Det var skönt.

Jag hatar söndagar. Då vet man att skolan börjar nästa dag. Och dessutom har vi konsert och jag kan inte ens låtarna -.- Det har regnat och mullrat utomhus. Jag var duktig och  stängde av min mobil och datan :) Jag ville ju steeka idag :( Och våldgästa Amanda och hennes pool.. :D

Nu ska fixa på mitt rum. Det behövs.

Ciao

Ute i sommaren

Dålig uppdatering, jag vet ;)

men nu när det är sommar i maj så spenderar jag mitt liv utomhus. - me love

Fredag - Jag, Johanna och Sofia åkte till Johanna efter skolan. Vi gjorde mackor, tog med oss saft och gick ut på någons brygga :) Alice kom och vi badade och solade :D meww.
Efter det gick vi och köpte mat, åt, tittade på film.  Alice var inte med men Amanda  kom. Sov över hos Johanna.

- Lördag Picknink med Amanda och Stina i Edsbergsparken :) Solade och åt jordgubbar, vindruvor, singoalla, saft, maltersers och pringles. Jag cyklade hem och åt thaimat. Tittade på Johannskis dansuppvisning. Så duktigt :D

Jag inbillar mig att jag har blibit liiiite brunare :D

MJAU



- orkar inte ladda upp bilderna.. La precis upp dom på fb -.- :D

 

Wannabee -.-

Mjau

Nu är jag hemma från träningen :) Trampetten gick piss, men tumbligen gick faktiskt ganska bra :P
Jag tränade i shorts idag. Det blev superlök ändå. När man tänkte gå ut och ta lite luft så kändes det ju ingen skillnad precis..  Man känner sig lite naken.. I skolan med, men det är ju skönt :) Imorgon är det Freedag! :D wiihiii! Då ska årets första dopp bli av!



ITALIEN 09! <3

Alla har Newbodytrosor på sig

HOLAHEJ

Det är vaaarmt ute!
:D Därför så ska jag inte sitta inne nu ;)
Jag ska ut och steka (och plugga) ÅNGEST! Jag har SO-prov imorgon, Lag och rätt. Det kommer ju att gå sådär lagom bra. Jag kan inte ett skit.








puss

Lovely

jag vaknade klockan 7 och trodde att jag skulle gå upp.. Jag var jättetrött, men sen blev jag så glad när jag kom på att vi hade sovmorgon! :D Är det bara jag som älskar att vi har det? Alla verkar tycka att det skulle vara bättre om vi slutade tidigare istället, men jag älskar det! höjdpunkten i veckan!

Jaja, här får ni dagens outfit :) -somrigt <3



puss

Planer

- duscha
- äta
- fixa
- sova



- Ignorera outfit, facelook och allt annat. MINA BEN VAR SÅ JÄVLA BRUNA D:
I sommar ska det stekas...

puss


LÖK!

AAAHHH!

jag döööör! Det är så jävla varmt! SHORTS NÄSTA!

Okej, jag uppsakattar värmen. Men inte fuktigheten. Mitt hår blir lockigt. Jag kanske går natural imorrn, det gör ju ingen skillnad om jag plattar det -.-
Men fett skönt! Det är typ sommar :D haha -hjärta
Jag åkte till stinsen efter skolan. Looner. Men jag köpte ett par shorts och en bikini :)



- Gina tricot



-
Bik bok

Jag åkte hem och tog en dusch. Ganska jätteskönt faktiskt.

Lite bilder på Victoria pch mig :)









flickis :P







<3


Canon EOS 450D

































Kohphangan

Hallo! :D

Nu har jag kommit hem från en mysig middag på Kohphangan med familjen :)
Maten var jättegod och jag älskar inredningen! Nu är det andra gången jag är där.. Sist var kanske för 4 år sedan.






















































godnatt gott folk

Tröttis

Ni bad om uppdatering ;) Där fick ni den! Även om typ ingen orkade läsa.. :P

Nu blir det inte lika mycket text. Jag vaknade idag klockan 12.00
Jag blev chockad eftersom jag trodde att den var 9.00.. Men det var skönt att få sova ut (:
Jag åt en macka och åkte till träningen. Fast jag åkte fel..Jag fick för mig att träningen skulle vara i da hägg -.-
Jag hade ju faktiskt precias vaknat när jag läste Guntas sms.. Men nu är jag hemma från träningen. Vi har ändrat friståendet och så men det känns bra :)

Nu ska jag ut med familjen och äta en försenad födelsedagsmiddag. mihi.

Pussar'

(jag kanske skriver när jag kommer hem.. Om jag orkar:)  Jag ska bli bättre på att blogga :P


 såg att Sandra hade lagt upp en söt liten bild på mig.. Det handlar ju om att bjuda på sig själv ;)

Uppdatering..(som ni längtat såå mycket efter)

Onsdag - Sista dagen innan ledighet :D Dagen började med sovmorgon! Vi hade temadag. Temat var droger och alkohol. Vi såg hipp hipp hora och så kom det en tjej från Non smoking generation (?) Som pratade med oss om droger. Jag måste få min pappa att sluta snusa! :O Jag och några stycken gick också och köpte glass.. :) Sen fick jag förresten ett fint kort av Elin i förskott.. tack :*

Vi slutade runt 14.00. Det var fiint väder. Johannski följde med mig hem :) Vi åt mat, solade och pratade. När vi kom in så började jag plocka lite på mitt rum.. Johanna la sig i min säng. - jag ska bara vila i 5 minuter.
Hon somnade O.o haha, Johanna låg och sov och jag städade, Johanna somnar hos alla. Men det behöver vi trötta tonåringar (;









ganska nya solglasögon från Intersport.. :P





sömntutor




Torsdag! - JAG FYLLER ÅR! :D Jag vaknade och väntade. Tillsist kom dom :) Jag fick lite paket och sånt.. TACK :D Bland annat en SYSTEMKAMERA! :D :D :D  AHHHHH! SÅ JÄVLA GLAD! :D Det var det de handlade om i mitt förra lilla inlägg... Haha, tänkte inte ens själv på att jag skrev det som en person :P



 LOVE!

Jag cyklade till träningen :) jag fick en kladdkaka av Määndy, och ett kex (?) av Hanna :) Tack!
Härligt, härligt. Sen blev det hem och duscha. Lovisa oc Evelina var söta och kom med en fin tårta  :)
Vi fikade lite och så :* 










Vi åt middag och Amanda kom och våldgästade för att få lite tårta.. hehe, nejdå ;)


den gäspar..



Loor the Floor & Maand the Paand



birthdaygirl. Skulle se lite fjooortis ut.. Det gick inte så bra.. Utan smink och fixat hår.. :/



mamma hade köpt en prinsesstårta :D



TACK FÖR ALLT! :D

Fredag- Äntligen fick jag sova ut! Jag satt och lekte med kameran :) Jag och Johannapannapuh åkte in till stan :) Vi gick till lite affärer, köpte mat på da donk och satte oss vid kungsträdgården och åt som förra året :) myspys. Fast vi fick sitta på en parkbänk eftersom gräsmattan var avstängd :S mjijiji.






tuptopp från H&M


Kofta från Gina tricot

På kvällen åkte jag till satelliten :) Vi tränade och sen så sov vi i hallen. Vi fick bygga kojor med redskapen och mattorna eftersom det var ljust, och om man rörde sig så tändes hela hallen. mjah

Lördag - Täävling. Det gick kanske inte jättebra, men friståendet var vi stolta över! Första gången vi tävlar på det :) Nu är jag sjukt trött. jag har inte orkat gör något på kvällen.. helt slut. Det blev en skön hemmakväll ;)


mitt hår var FLUFF efter tävligen. Hårspray -Check!

Godnatt gott folk

BEBIS!

JAG KAN INTE FATTA ATT DU ÄR MIN! :O :D ♥

Middag

Hallu

Nu har jag kommit hem från träningen. Det gick ganska bra.. Nu innan tävlingen skärper man till sig extra. Hela den här helgen blir en massa gympa!

JAG FYLLER ÅR OM 2 DAGAR! :D







jag överväger om jag ska titta på DHW som min familj spelade in åt mig.. Det är ju trots allt bara en dag i skolan kvar innan helg.. Och jag har sovmorgon.. Eller så sover jag bara. beslutsångest -.-

applepoop

Sitter hemma. Det var varmt idag! ;D Eller ganska nu på slutet.

Jag fick tillbaka mitt franskaprov idag.. Det gick väl ganska bra :P dagen gick ändå ganska fort.. Jag fortsatte på mitt matteprov som jag inte gjorde klart förra gången. Men jag kommer typ inte ihåg någonting satt det gick nog jättedåligt.. Jag tog bussen hem.. Men fick lite sällskap av Siggepiggepoo. JAG ÄR INTE DET ÄNDA NORRVIKENBARNET! :D

Jag har bloggtorka. Jag är nervös inför tävlingen.. Men gud vad kul! jag har inte tävlat sen USM förra året..

Snart ska jag cykla med syster till ica för att köpa mat till middagen. Vi ska göra chickenwraps :D I love



- vi vet att vi är söta

Tårtan

Måste fylla på kategorin.

Här är den lilla tårtan jag gjorde till morfar i lördags. Grattis <3



Nyklippt!

Japp, äntligen blev det av.. Tack syster :) <3




från fredagen :)

Bloggar imorrn



 

Jag kommer aldrig glömma den här dagen.

Så overkligt... Jag måste bara få tid.. Tid att tänka klart.

Vänner & Familj, ni uppskattas! ♥

-

R.I.P farfar ♥




Besviken

fanjävlaskit.

Jordgubbar

Hallo :)

Nu när jag har en massa tid  så tänkte jag få lite vettiga saker gjort.. (inte sitta vid datorn dvs)
Jag har precis ätit middag. Efterrätten blev jordgubbar med grädda! :D fick lite sommar-feeling..

SOMMARLOV, KÄNN DIG JÄVLIGT SAKNAD!







sötis <3

Oboy!

Vilket vackert väder!

Kanske inte så jätte.. Jag har frusit ganska mycket.. Men nu ska jag och Elin sjunga den på konserten! :O Haha, Det var Elins idé ;) Men Gisela tyckte tydligen att det var en jättebra idé att sjunga duett. Nu kom jag på efter att det är hela skolan plus alla personer i fi-kyrkan. Jag tror det finns 2000 platser? aahhh.. nervöst :S Men kuuuligt :D måste träna min skånska >.<

 Ska träna idag, men nu fick jag reda på att vi ska träna senare istället :P Jag ska äta nu, puss!

en liten bild :)

Sweet

Hallo!

Försöker ladda upp bilder på facebook.. Bilderna från våren 2010. Det tar sjukt lång tid, men nu har jag bara några bilder kvar :P

Jag och Jenny fick Lipsmacker! :D Av mormors kompis som var i USA.
MELON! My favourite.
Men vi fick extra stora :)






Lilla i den vanliga storleken :P

puss

ARMHÅR!

Mihihi

Idag har varit en lugn dag. Ganska skönt sådär :P Missade bussen på morgonen.. Förvånad? Men det var sista bussen och den kom faktiskt för tidigt -.-

Engelska - We need food because it's very imoportant. Our body need nourishment to ork the day long. En liten variant..

Idrottslektioner gick till att ha små konversationer på Elins mobil.. mhihihihiihih :D

gynekologstol

Jag är litet trött. Notera "litet". Jag måste läsa klart Vendela. Den är inte överdrivet rolig. Jag stör mig på hur dom skriver. "litet" LITE.

Nu kommer det en lite kattunge under min stol.

Puuss





Glass med Sofia, Stina, Alice och Amanda i fredags :) Jag prövade den nya Ben & Jerry's! Den var god.. Fast jag tycker det är godare att äta från burk :P

Bra jag är.

Hej alla människor! Nu ligger jag i min säng. Jag kan inte sova.. Kanske för att vi somnade vid 3 igår.. Men jaja.. Jag ska upp om 7 timmar. - Najs. Jag är teknisk. Haha, jag lyckas ladda upp en bild från min mobil :D den är tagen idag, fast för ett år sedan.

nämen kolla

Tjoo

Nu sitter jag och äter chokladboll. Och chattar. haha, jag som aldrig är inne på msn! Men nu är jag det. Jag vill bara tillägga att jag är världens segaste människa (guldfisk)

MJAU! Lördagen tillbringades hemma hos Johanna med Agnes :) myspys. Vi badade bubbelbad, pratade och åt en massa goda saker :) Sen så sov vi 3 st i en soffa. Egentligen skulle 1 sova i soffan och 2 på madrassen, men det blev inte så.. På morgonen så fick jag reda på att jag skulle dra kundvagnar. Jag är en trög människa.. Hade helt glömt bort. Men pappa kom och hämtade mig, fast det tog ett tag eftersom han körde till fel hus.. XP

Sen har jag tränat och sitter nu här. Jag vill sova. Godnatt.




Bästa <3

Lite bilder. :D



E.T!

Har bilder från valborg.. :) Men jag orkar inte lägga upp alla.. Här är några. Resten kommer väl på facebook någon gång ;)


















puss

Valböööörg

hola! :)

idag är det valborg.. eller igår. Jag var först hemma och åt pizza med bearnaisesås :D
Jag skulle ta bussen till Sandra, men jag missade den såklrt. Den kom för tidigt -.-
Det regnade så mitt håt blev BAAAJS. 

Agnes och Johanna var där ;) Vi gick till den lilla minibrasan och mötte folket.  (Amanda kommenterar att brasan var STOR) ( inte så stor ) mihi

Vi befann oss lite runt ekbacken. Vi satte oss under en bro och tog lite gruppfoton (misslyckade) Men det regnade hela tiden.. Sen kom det poliser. Vi var lite kriminella.. bus. ^^
Bilderna kommer imorgon (idag) efter vi har sovit. Jag följde med amanda hem, så nu ligger vi i hennes säng och chattar. Den är naaajs :D

Godnatt till folket! <3
RSS 2.0