Hejdå bloggen

Nu har vi sportlov!

jag åker till Härjedalen idag och kommer inte ha tillgång till internet så nu kommer jag inte blogga på en vecka. Men det är ju ganska vanligt så.. hejdå :)

ha ett bara lov!

So-fia Wickstram

Vad kul man kan ha! --> Sofia Wikström

Sandra och Johanna har varit här idag. Vi har ätit och tittat på film. Bara lite skönt sådär :)
jag är också klar med min svenskarecension så det känns ju ganska skönt.
Jag avslutar med en fin liten bild från bussen igår.Tagen av viictooriiiaaa

godnatt!

haha, aa fast nää det blev inte så mycket gjort då..

Jag somnade klockan sju. Jag var så jäävla trött. Jag tänkte "Jag kan ju bara vila en liten stund"
S
en vaknade jag klockan tio. oops! nä, det blev inte så mycket gjort det där jag tänkte göra. wtf, jag kan lämna in min recension på fredag. Jag orkar inte. :)Godnatt!

Väsjöbacken

Hejhallåtja

Idag har man varit i Väsjöbacken :) Det har faktiskt varit jättekul! Vi har åkt i skogen, på små hopp på led och bara åkt runt trots att det bara finns typ tre backar. Alla åkte ju hem runt två och då försökte alla lärare tvinga hem oss, för tydligen så måste man ha något jävla intyg för att få stanna kvar längre? Det hade dom ju inte sagt något om innan :S
Så vi åkte runt där och försökte undvika våra lärare.
- Har ni lämnat in intyg?
- Jaa.. det har vi!


Men sen kom Petters mamma och ägde ut våran rektor som är helt dum i huvudet så då fick vi i allafall åka två timmar till :)
En riktigt skön dag och nu är jag jättetrött. Mina gifflar är slut för jag råkade äta upp alla på busshållplatsen. Jag ska kanske börja på min svenskarecension som ska vara klar till imorn -.-


oo, sööta tjejer!

ciao

Glad tjej!

Hej!

Det har inte hänt så jättemycket idag.. Jag kom hem och var sjukt sugen på kladdkaka, så då bakade jag en.. :)

Elitträning. Lite ont i höften. Jag körde mest trampolin och stationer idag. Jag har också lärt mig hoppa rakt på en trampolin (woho!) eller.. hyfsat i allafall. Så jag snurrade lite dubbelsaltos också :)
Jag känner mig på bra humör nu. Imorn ska vi åka skidor i Väsjöbacken och det kanske blir lite kul ändå trots att backarna typ är tio meter långa :)

såå.. Godnatt människor!

Måndag

Holaaa!

Just nu sitter jag och lyssnar på sånhär "happyfeeling-musik". Det kändes som att det kunde pigga upp lite nu när det är så kallt och mörkt..
Efter skolan idag åkte jag in till stan med systern min. Det är ju klart att jag missar tåget då -.-
Eftersom båda var sjukt hungriga så åt vi på Burger king. Haha, vi blev sittandes ganska länge där pratandes (:
Sen har vi tittat runt lite överallt och jag har typ hittat 1000 saker som jag vill köpa nu till våren, men pengarna måste ju räcka till det jag egentligen skulle köpa.. Det blev två bh:ar. Resten får jag spara till senare när jag har lite mer pengar (:
tjaoh!

Ebba

Grattis sötnos! Hoppas du får en underbar födelsadag ♥

Hej folks.

Idag är det söndag.

Jag har inte gjort ett skit.. Man blir trött av att vara funktionär i satelliten hela lördagen från klockan åtta på morgonen (: Jag har iallafall tränat idag. Idag var det ju upp till bevis. Vi skulle komma ner i spagat med båda benen.
Stolt tjej! Jag klarade det! :D Trots att jag är så stel.

Vad som har hänt på senaste då?

Jag har varit i alperna med mami! :D
Jag tror aldrig att jag har mått så bra psykiskt och fysiskt.. Man gick upp tidigt på morgonen, åkte iväg till skidbacken och åkte hela dagen lång. Äta, sova. Jag somnade klockan nio-tio varje dag, det var såå skönt!
Det har verkligen varit hur bra som helst.. Men sen blev det ju tillbaka till verkligheten. Den lilla brännan som jag fick är som bortblåst, men jag får hoppas på bra väder i Härjedalen nästa vecka så kanske den kommer tillbaka liiite.


Staden


NY FAVORIT! Sååå goda.. macarons (:
Törstig tjej..


Moi


mamma


Jobbigt i benen.. :D


Offpist


mamma ♥


Sista middagen (:

Godnatt folks.
RSS 2.0