fest hos mange

Hallo! :)
Igår var jag med Victoria :) Vi åkte till badberget och myste med gifflar och redbull. haha, wii! Nu har jag äntligen köpt min första lagliga energidryck! Fast jag fyllde ju år för typ för ett halvår sen.. Men jag har ju alltid tagit av alla andra (amanda) så nu var det dags att köpa en egen.
Idag har jag sprungit i det varma vädret och kört styrka. Jag tänkte gå upp lite tidigare när det var lite svalare så att jag kunde andas.. Men jag var såklart morgontrött..
Jag har också legat och stekt lite i solen, men nu ska jag duscha och äta lunch, ciao!
runmarö!

FYFAN!

Hälsningar från en död Sofia.
En bra och en dålig nyhet.
1. Jag har inte ont i halsen längre, så nu kan jag träna! -bra
2. Jag tränade nyss och det var så JÄVLAFUCKINGÄCKELJOBBIGT. -dåligt

Det känns verkligen i kroppen att man har legat stilla en hel vecka. Jag får lite små ångest av det här. Mina muskler skakar typ nu så att det är svårt att skriva. Nej, fan. Nu blir det superdeff på schemat så att jag tar igen!
Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och dö i soffan.

Sånt här kan man sysselsätta sig med..

Victoria och Oscar är här! Vi var har varit på en promenad i det varma sommarnatts vädret. Vi såg också en grymt söt katt som vi döpte till Måns. Det bara kändes rätt liksom.
Nu ska jag steka fiskpinnar! FINDUS FISKPINNAR IS THE SHIT! Riktigt god kombination faktiskt.. Fiskpinnar med sweet chili sauce.. Om ni inte har gjort det så.. TESTA!
ciao!

Vicketårria här!

Tjuuu!

OMG, jag har inte bloggat på en dag! VI KOMMER ATT DÖ!

Nej, men victoria är här och håller mig sällskap :D Hon kom hem till mig med sushi och smultroncider, vad mer kan man önska sig? Vi har också tittat på solsidan, åkt moppe till norrviken för att bada klockan halv tolv på natten, men sedan vänt eftersom att det inte kändes som en så bra idé när stället låg lite öde, mörkt och halvt creepy..
Btw så ångrar jag mig nästan lite att jag inte har tagit moppekörkort.. Det skulle vara så jävla skönt att bara kunna ta sig fram fort när man vill! Eller så har man en snäll vän som skjutsar en.. :D
Lite waste of time, men vi åkte hem igen och badade i min badtunna istället och åt några konstiga pannkaks rullar med och och skinka i. Det låter inte så gott, och det var det inte heller.. X)
Haha, nej nu ska vi mysa ner oss någonstans, puss & kram!
Slödag

Shit vad jag är seg! Jag känner mig som en levande zombie.. Kan inte min fucking förkylning gå över nu :( Jag har mega mycket träningsabstinens! Känner för att bara hoppa omkring och springa runt.

Dagen började med en väckning klockan tio av Johanna. Lite jobbigt att komma upp, men tio känns som en bra tid att gå upp på så att man inte missar hela dagen.
-Bussen till Johanna, eller nej? juste, jag tog tåget. För jag missade ju bussen. Som vanligt -.- Det är något jag verkligen gör HELA tiden. Jag blir så trött på mig själv.
Sen har jag varit där med Vincent och Hugo. Vi tjockade oss med mat och tittade på film!
Nu ska jag städa upp här lite.
wahoo

Ett ljus

Frozen

Hallo!
Nu kom jag nyss hem. Jag har varit hos Oscar med Claes och tittat på film :) trevlans.
Vi såg frozen.. En helt okej film som var lite småäcklig sådär :P Men huvudpersonerna var ju dumma i huvudet..
Jag tänkte fixa en grej nu såå.. Hörs!

Si mucho

-Mitt nya favorit uttryck som inte ens är grammatiskt korrekt.

Dagen har spenderats i staden med Lovisa! :) Men ingen shopping eftersom min plånbok bokstavligen är tom :( Men en choklad frapino blev det! Och jag hämtade mitt leg.
Jag känner mig lite småseg idag.. Och min röst låter som en kvävd anka. Jag kan knappt skratta.. Det låter bara sjukt. Men det går väl över snart! :)

Outfit eller något

ja, ni ser vad det är :)


The guitar

Hallå lite mitt i natten sådär! :)
Jag borde egentligen sköta mig lite bättre och sova nu eftersom jag är förkyld, men jag har vänt på dygnet så det går inte så bra. Det har blivit mycket bättre och jag är pigg och glad utan min kära ipren, men halsen gör fortfarande förbaskat ont.. Jag tror att det var första gången jag skrev förbaskat i hela mitt liv, men det kändes liksom att det var the right moment. Nä, jag vet inte vad jag pratar om, lite nattprat sådär eftersom jag inte har något bättre att säga.                                      .                                                                                                                                                                     .
Jag sitter och spelar gitarr just nu. Det känns som det har blivit lite inne höhö. Nej, men jag har kommit på att det är ganska bra att kunna spela gitarr och det är ganska kul också! Plus att jag kanske får lite bättre betyg i ensemblespel på köpet! Innan sommaren kunde jag spela ett D, C och G ackord tror jag.. Om jag skulle spela det där i en följd så skulle det nog ta en minut att byta mellan varje ackord. PLUS, att mina vänner skrattade åt mig för att jag sög.. Men nu ni! Nu ska ni allt få se! (Okej, det var lite att ta i för så bra är jag inte) Men! Jag har iallafall blivit lite bättre! :) Okej, ingen har säkert läst enda hit, men kanske dom som är extremt uttråkade, isåfall är det väl eran lyckodag!  Nu ska jag vara tyst, ciahaoo


Jag vet att min hand ser cp ut. Jag har fått sår på fingrarna, men det syns nog inte. Men det är nog lika bra för det ser ganska äckligt ut (:

Hej converse bränna

Nae

Gick inte så bra det där.. Tillfällig sommardesign då. Jag har iallafall tagit bort snön från min blogg som har varit där sen 2009.. hehe.. JÄÄ
Godnatt.

Nu ska vi se..

Jag tänkte göra en ny design. Vi får se hur det går för jag kommer inte ihåg någonting av det här..

Hello there

Hej alla mina tre bloggläsare typ. :D


Yes! Jag har fortfarande kvar ett fåtal vilket jag inte riktigt förstår.. Sommarlov jää! Om det var någon som hade missat det då. Riktigt skönt iallafall! Men just nu är jag inte riktigt på topp eftersom jag har dragit på mig en ordentlig förkylning :( Nu senaste dagarna har jag spenderat tiden i en säng med en film och inte haft någon ork att göra något annat.. Därför tänkte jag att jag kunde börja blogga lite när jag ändå inte har något bättre för mig :P
för sliten för att visas

Det finns väl inte så mycket att säga nu. Jag tror jag ska titta på en till film om jag inte somnar snart.
Tjaoo!
RSS 2.0