MPÖ

Middag på östermalm. Bara en ny liten förkortning av den här tösen.



Jag var hos henne idag också :) Åt upp hennes mat.. Och kakor. Men nu är jag hemma igen. Jag höll på att somna på bussen. Jag var så jävla trött. Nu ska jag försöka leta upp min laddare till min lilla mp3. Det får bara plats ca 20 låtar på min mobil så det funkar ju inte... Men hej så länge!

Tisdag

Hej folket :)

Ganska okej dag då. Men jag stör mig på cpsnön. Det har ju ändå varit ganska fint väder innan? Nej, nu vill jag ha vår!
Vanlig skoldag. Lite lagom tråkig som vanligt. Jag kom hem, tog en liten powernap och åt lite. Det är faktiskt sjukt bra!
Jag har upptäck att jag blir pigg om jag tar en liten powernap på en timme sådär innan träningen.
Det blir mest styrka för min del just nu. Vet inte riktigt när min höft tänker ge sig.. Det blir förmodligen inget USM i år heller.. Med tanke på att dom ska "ta ut laget" typ nu och jag kan fortfarande inte köra. Men isåfall får jag titta på. Det kommer ju ändå viktigare tävlingar sen och jag hoppas att jag åtminstånde kommer kunna träna på island! Men som sagt. Jag vet ju inte hur lång tid höften min ska jävlas med mig -.-

Nu hade jag tänkt sova.. Men sen kom jag på att jag har hemkunskapsläxa till imorn :( Vet inte om jag orkar, men jag vill gärna få MVG i ett ämne som jag åtminstånde kan få MVG i.


Förkyld tjej

Hallo!

Just nu är jag hemma. Eftersom jag inte hade med mig min praolapp så sa Barbro åt mig att åka och hämta den. Det gör ju inget att missa lektionen? :) Sen så slapp jag skolmaten och åt god pasta här hemma istället, och det är ju inte helt fel det heller. Jag ska snart ta bussen tillbaka till skolan. Det känns ju lite segt nu när man ändå är hemma, men men.
Nä, nu ska jag ta lite hostmedicin till min äckelhosta och sen bege mig av till bussen. Hare!

Hej folket :)

Jag har aldrig varit i skolan såhär tidigt. halv åtta.. Då går jag typ upp? :) Jag sov hos Johanna inatt. Jag såg fram emot en skön sovmorgon, men nä. DÅ har Johanna sitt utvecklingssamtal klockan halv åtta. Okej, nu har jag kommit över det. Jag förlåter dig :) Var bara lite trött idag, men det tog jag igen när jag kom hem. Det är inte helt fel med en liten nap på en och en halv timme sådär :) Så det var ju skönt för efter det blev jag piggelin!

Nu har jag tränat i satelliten och det var VARMT! Nästa träning kör jag på shorts :) Jag har tränat och jag är på bra humör. det är soligt och vår. Precis vad jag behöver just nu! På torsdag blir det också vårshopping med systern! wiho!





åh. söt tjej.



TJING PAX för dom här!

Bananer är goda. 1,2,3. Bananer är goda. 1,2,3

4! oj..

Jag slutade tidigare idag! Wiho! Men nu så ska jag ta tag i plugget som jag har ignorerat ett tag.. Jag vill ju ändå få någorlunda bra betyg -.-
jag har ont i huvuvdet. Usch, det försvinner aldrig. men nu saka jag äta! :D

Vårtecken! Nu blir jag glad.










snödroppar

Blä

Jag har åkt hem från träningen. Har varit lite småseg hela dagen men jag tänkte att det kanske skulle gå över.
Men nä. Jag blev yr så fort jag gjorde någonting så det fungerade inte. Mina muskler ville inte sammarbeta och min hjärna hängde inte riktigt med. usch. Jag mår illa.

Jag tror jag ska äta lite och sen sova och hoppas att det blir bättre imorn.



xoxo

Sandra måste dö!

Jag måste skära av hennes huvud! Sandra måste dö. Ikväll.

Det är en låt som vi hittade på spotify... :)

Gårdagen började med Johanna och plättar. Efter det blev det en liten spontanbio. Jag, Johanna och Jenny såg Burlesque :) Trevligt trevligt. Det blev gratis också eftersom Johanna hade två biljetter som behövde användas.

På kvällen åkte jag till Amanda eftersom vi skulle fira födelsedagsbarnet Victoria! Och Grattis till Stina också som fyllde år igår! :)








tuggbild. sööööt! hehe





idag har jag städat mitt rum. Det behövdes. Jag är duktig :)

hemma idag

Jag har typ sovit.
Lovisa och Johanna kom och våldgästade mig så vi har tittat på film :)



Födelsedagsbarnet

GRATTIS VICTORIA! :D ♥

Happy

Gillar bilden :)

Såna dagar när man inte orkar göra någonting

Ganska skönt faktiskt

Chokladgrädde

-Ät inte det. Det är äckligt.

Ganska slapp och skön dag. Lite ut i solen i fina vädret och umgänge med vännerna ♥


















Jag orkar inte skriva någonting. Jag är trött... Sååå godnatt :)

Morgoninlägg

haha, jag är faktiskt förvånad över att jag hinner med det :O

God morgon!

jag gick upp kvart över sex idag. Jag är stolt. Jag har hunnit med att duscha, äta, klä på mig, sminka mig, suttit och lyssnat på musik, tagot lite webcambilder och sånt. Nu ska ska jag bara vänta tills jag ska gå till bussen.

ciao

Now everybody put your hands in the air

Hej! Nu ska jag nog sova.
Jag har ätit semlor med familjen. Fast det blev bara en. Den var god men nu är jag lite såhär "måillamätt" ;)
Är lite hög på livet just nu för stunden. Har hoppat runt lite i huset sådär :D Sommar-happy-feeling-listan är skapad på spotify och ska nog få spelas sönder här hemma. Alla sånahära glada sommarlåtar som man blir sprallig av.
Jag blev också glad när jag såg årets första snödroppar i trädgården!





Wiho!

Jag tror på oss


SM 2012!

CoLoUr

När man sitter i en stuga och inte har något att göra



Vår!

Äntligen lite vårkänsla!

-Du har varit mycket saknad.

Solsken och värme. Vattenpölar finns ju lite överallt (smart att man går runt i vita converse då-.-) Men jag ser det som ett bra tecken att snön smälter bort. Allt känns bara lite ljusare.
we like it.









Sista tre tagna av Lovisa :P

Den flög in i vårat fönster på alla hjärtans dag tror jag? haha, miniii

Nu ska jag göra növändiga saker. Typ packa upp mina väskor som ligger utspridda i hela rummet?

I skolan

Det är ganska tråkigt. Just nu har vi SO och ska skriva om Metodister. Vi ska tydligen ha prov snart. Har ingen aning om på vad? :S

Btw är det semmeldagen idag! woho! :D

                                                                     

Brighter than sunshine

Nu är man tillbaka igen. Jag har ju varit i Härjedalen :D I skidbacken har man ju också träffat på folk. Hanna, Amanda och Aldis :) Alla gymnaster på plats.. Nästan :)
Nu är det tillbaka till skolan igen.

Idag har jag varit i stan med Johanna och Lovisa. Vi var hungriga, så vi bestämde oss för att äta på Taco bar! Trevligt värre. Det blev mycket prat också :) Efter att ha gått en runda och fått lite klädinspiration till våren så bestämde vi oss för att fika! Men det blev två rundor till eftersom Lovisas halsduk och Johannas Iphone försvann. Iphonen hittades i H&Ms omklädningsrum (Bra Johanna!) Men Lovisas halsduk försvann tyvärr för gott.
-Fika. jävligt dyrt men sjukt mysigt ställe! mer prat och så glömmer man bort tiden. Vi skulle gå till tåget men blev distraherad av en tjej i kanindräkt (vi säger så) så vi gick upp till fel linje. Har ingen aning hur.. Men sen tog det ett tag.
Vart är tåget?
Japp, så var man på fel linje och missade det. Klantigt. Stress hem och sen till träningen. Nu är jag hemma och har precis ätit god lasagne.
Nu blir det dags för sängen, så ha det bra gott folk och tack för en bra dag! :D



mums!


allmänt konstig bild :S

- Hej, dålig bildkvalité!


RSS 2.0