Omg...

Jag har fortfarande besökare! :O hehe

Uppdateringen har varit sämst, -Jag vet. Men jag har ju annat för mig än att blogga? Jag erkänner att jag har saknat det lite... Men jag har inte alltid haft tillgång till dator. Och jag orkar inte heller... Datan är fucked up och kommer att krasha vilken sekund som helst. Det går typ inte att lägga in bilder för att minnet är fullt, och därför funkar inte photoshop heller. Jag kan inte redigera något eller göra någon ny design. Jag som hade tänkt ha en sommrig design... Fett deprimernade med typ snö och allt? Men snart är ju sommaren slut... *ångest*

Jag åker till Härjedalen imorrn. *happyface!* Har fan inte varit där på 100 år. Och saknar min Jossi mycket. ♥  Där kommer jag förmodligen inte heller ha någon dator. Men sen när vi köper en ny dator så kommer jag att börja blogga igen. Typ när skolan börjar. Men jag kommer nog blogga innan iallafall eftersom jag aldrig håller mitt löfte. Satt så ligger det till om någon var intresserad.  haha.



En liten vacker bild :S Från Frankrike! <3 <3 <3

btw, Har typ tagit 100000000000000 bilder med min kära systemkamera! (LOVE!) Men har typ inte lagt upp någonting :P Men det kommer väl lite då och då :)

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Livet känns så jävla härligt.

Bloggar från papis dator :)

Vi har varit här nu i en dag. Det är jättemysigt som vanligt. knappt 32 grader i poolen och i luften är det vaaarmt!
badade nästan hela dagen.. Och låg och stekte :D
Härligt att få vara här i 2 veckor! Men vi skulle bila till Italien i någon dag också. NAJS.

Vill gratta min lilla älskling som fyller fjortis idag! Men jag kommer att dig ringa sen :*

Puss!




Hejdå Sverige...

NU ÅKER JAG TILL FRANKRIKE! :D

Kommer hem den 22. Sen blir det Lungö tror jag :)

Hejdå gott folk! ♥

snart åker jag...

YAY! FRANKRIKE!

Lite uppdatering...
Elin har sovit hos mig i helgen och dagarna innan också (: Igår fyllde Lovisa år GRATTIS! :D Fast det har jag redan sagt (: Jag, Evelina, Sandra och Lovisa åkte in till stan. Vi körde cybertown.. haha.. Önskemål från Lovisa. Men det är fett kul :D Evelina skulle till någon bio, men vi andra gick till Ben & Jerry's café och köpte glass. Trevligt :)

Vi skulle äta på Friday's, Men Lovisa mådde jättedåligt så vi fick åka hem.. Stackars födelsedagsbarnet :/ Men hon mår iallafall bättre idag vet jag :)

På kvällen åkte vi några stycken till en sjö i viby någonstans. Det var mys :)
Idag har jag tagit spruta, träffat min lilla vän Amanda som jag inte sett på 100 år <3 Och fixat och packat inför imorrn... Men jag är inte klar :P











tanten förstörde bilden -.-















puss

Money

Hallo :)

Idag, eller igår så hjälpte jag, Jenny och Elin till på morfars 70-årsfest. Vi var där ganska länge och fixade. Jag gick runt och hällde upp vatten till gästerna typ var 5:e minut. Dom drack hela tiden.. Fast det var skiiitvarmt! Men vi fick 400 kr var :D YAY! 400 kr rikare. 

När vi kom hem så var det duschen nästa! Vi tittade på film. Jag somnade... Lite trött av mig sådär :P

Puss
 

Bajs (:

Jag och Elin badade vid Norrviken igår på kvällen :) Det var faktsikt väldigt varmt!

Idag åkte vi till stinsen. Jag skulle köpa presenter till mina små kunsiner som har fyllt år. Jag köpte också en tröja till mig själv :D
Men vi hittade en jätteskön munkjacka på Bikbok, men den fanns bara i XL så vi åkte in till stan för att kolla om den fanns där. Det gjorde det inte.. Blev fett besviken :(
Vi köpte chokladfrappino och åkte hem. Nu har vi ätit pizza! :)

puss

Eclipse

Hola!

Idag så åkte jag in till stan med Lovisa :) Vi såg Eclipse! Jag tycker att den var bra. Bättre än de första filmerna.. Efter det så gick vi till Gallerian och köpte varsin cupcake. Mums.

Jag tänker sova tidigt idag. Försöka vända tillbaka dygnet liksom. Nu kom Eliiinpelinplutt. mihi

puss :D

FISK!

Shulu

Jag har ju varit hos Adam. Jag, Elin och Adam har badat hela dagen. Väldigt NAJS. Vi har också ätit glass! Johanna och Agnes kom förbi. Vi puttade i Agnes i vattnet :D Med kläder och allt.. hihi. Sen har vi badat ännu mer. Mitt hår såg ut som.. Jag vet inte vad... FULT.

Jag och Elin åkte hem till mig. Vi åt middag klockan
23.00. Sen åt vi jordgubbar med mjölk :D Mycket gott. Nu har vi gått upp tidigt på morgonen :O Elin skulle in till stan. Jag åker också snart. Det blir bio med Lovisa :)

Puss

















RSS 2.0